2015年8月31日月曜日

チョコレート製作、、、ついに

チョコレートまでの道のり第一弾は、、、ついにカカオ豆が到着しました!!!
長い道のりを超えて遥々やってきてくれたカカオ豆たち。

カカオ豆の種類は、、、話し合いの結果、ガーナ・トリニダードトバゴ・マダガスカル・ベトナム・パプアニューギニア・コロンビア・キューバ・ドミニカ共和国の8種類から(写真はガーナ産)試食を重ね最終5種類に絞りたいと思っています。



もうすでに4種類のチョコレートが試作段階ですが、どれも個性が豊かで素晴らしいものばかりなので5種類に絞れるか不安です・・・・。




どのカカオ豆に決定したかはまた発表するのでそれまで乞うご期待!!!
今からドキドキです!!

まだまだチョコレートまでの道のりは長そうです。
これからいっぱいチョコレートまでの道のりを書いていきます!!!

第二弾はローストについて書きたいと思っています。

管理栄養士 合林


The first installment of the way until chocolate ,,, finally cocoa beans has arrived! ! !All the way cocoa beans who who came beyond a long way.
Kind of cocoa beans as a result of ,,, discussion, from eight types of Ghana, Trinidad and Tobago, Madagascar, Vietnam, Papua New Guinea, Colombia, Cuba, Dominican Republic (Photo Ghana production) and want to stop in the final five and piled up tasting I am thinking.
Already four types of chocolate is the prototype stage, but it is squeezable or anxiety to five because any such only thing is wonderful and rich personality ....
Since any cocoa or was determined beans also announce Stay tuned to it! ! !
It is a pounding from now! !Is the length likely way to the chocolate still.We will continue to write the way to the future full of chocolate! ! !
Second edition will have wanted to write about roast.
Registered dietitian Goubayashi


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