2015年8月29日土曜日

SasaBeans始動

医療法人南野会 食と栄養科学研究所 の事業の一環として、最初に始めたのはなんとチョコレート作り。

なんでチョコレート?って思う方もいらっしゃるかもしれません。

パティシエもショコラティエもいません。
いるのは管理栄養士二人だけ。


それでも、栄養士だからこそできるチョコレート作りがあるんです。


チョコレートって甘くて美味しくて、みなさん大好きだと思います。

でも、虫歯になるんじゃ・・・?太るんじゃ・・・?なんて思ってる方
それは間違いです!!!

チョコレートって実はすごく栄養が豊富なのです。
チョコレートの原料であるカカオ豆には多くの栄養素が含まれています。

詳しい話はホームページ(ただ今制作中)やこのブログ、Facebookでも紹介していきます。

そんな栄養素たっぷりのカカオ豆の良さを惹きだすために、私たちは豆からチョコレートを作る今流行のBean to Barを始めました。


SasaBeansとしてこれから始動していきますので、
みなさんよろしくお願いします!




 

管理栄養士 高橋
 

As part of the medical corporation Minamino Association diet and nutrition science Institute of business, it is what making chocolate was first started.Why chocolate? There may be some people who think I.Pastry also chocolatier it does not have.Only registered dietitian two people to have.
Still, it has a chocolate-making that can be precisely because nutritionist.
Chocolate is delicious and sweet,we love it.

But not you become a tooth decay ...? Fattening do'm ...? It is a mistake! ! !
Actually chocolate is really the nutrient-rich.The cocoa bean is a raw material of chocolate contains a lot of nutrients.

Full story I will continue to introduce also on the web site (right now in production) ,this blog and 、facebook(SasaBeans).
In order to begin to attract the goodness of such nutrients plenty of cocoa beans, we began the now epidemic of Bean to Bar to make chocolate from beans.
So we will now start as SasaBeans,Everyone Thank you

 National Registered Dietitian    Takahashi

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