2015年12月4日金曜日

5種類ようやくすべて完成しました!

急に寒くなりましたね
今年は暖冬で喜んでいましたが、氷河が溶けているニュースを見るとどうにも複雑な気持ちになってしまいます(。・Д・)

暖冬と言いながらもチョコレートは室温で固まってしまうので、作業するのも一苦労です。
時間との勝負なので、すべてにおいて手早くしないと固まってしまって作業が困難になってしまいます。

そんなこんなでようやく5種類目のベトナム産が出来上がりました!
程よい酸味とその後からくるリンゴの甘酸っぱさがとても良い感じに仕上がりました!

ベトナムはあまり好きではありませんでしたが、結構おいしく感じました
日にちをおくとまた味も変わりますので、色々な変化もお楽しみください

只今、ミルクチョコを製作しています。
丸い形のショコラを作るべく奮闘しております。
年内の完成は無理かもしれませんが、来年には店頭に並ぶと思います♪

寒くなりましたので体調にはくれぐれもお気を付け下さい。


管理栄養士 高橋

It became suddenly cold.
I was pleased this year with the warm winter.
But looking at the news that melting glaciers will become in any way mixed feelings :(
Since the chocolate, even while saying warm winter locks up at room temperature, it is hard time even to work.
Since a game with time, the work can be got solidified to not quickly at all will become difficult.

Finally five eyes of Vietnam produced all told was ready!
Acidity and then from coming of apple sour is finished in a very good feeling:)
Vietnam did not really like, but I felt quite delicious.
When you place the date also because taste changes, various changes also please enjoy
Now, we have produced a milk chocolate.
We are struggling in order to make the round shape of the chocolate.
Completion of the year might be impossible, I think next year is on store shelves ♪

National registered dietitan Takahashi

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