2016年2月5日金曜日

もうすぐ…バレンタイン♡♡

2016年が始まったと思えばもう2月ですね…。
夜が明ける時間も少しずつですが早くなってきました。
皆さんはいかがお過ごしでしょうか♫?

さて、2月というと…そう!!!
バレンタイン
家族や友達、恋人…
皆さんは大切な人へのチョコレートは見つかりましたか??

出石グランドホテルにもチョコレートを販売しております
ビターチョコレートやミルクチョコレートの中にヘーゼルナッツやアーモンドのプラリネを入れたボンボン・ド・ショコラやチョコレートの奥深さが感じられるタブレットはいかがでしょうか??


 
ボンボン・ド・ショコラは最近、ヘーゼルナッツやアーモンド感をもっとお楽しみいただけるように、中のヘーゼルナッツとアーモンドのプラリネを増量しました

お近くにお越しの際にはぜひお立ち寄りください


私事ですが先日、チョコレート博覧会に勉強を兼ねて行ってきました。

 
今年の博覧会は『Bean to Bar』という言葉が既に定着し、人々の関心がチョコレートだけではなくカカオにも向けられるようになり色々なチョコレートに挑戦される人が増えてきているのを実感しました。
色々な『Bean to Bar』のチョコレートを試食し、とても刺激になり勉強させていただいた1日でした
これからも、私たちの『Bean to Bar』チョコレートを皆さんにお届けできるように頑張っていきたいと思います!!

管理栄養士 合林
 
It is already February if think that 2016 began ....
But little by little even dawn time, but has become faster.

Well, in February ... Valentine ♡♡♡
Family and friends, lover ...
Do you guys found the chocolate to important people ♡? ?
Also Izushi Grand Hotel sells chocolate
What tablet depth of bonbon de chocolat and chocolate you put the pralines of hazelnut and almond are feeling How about in the bitter chocolate and milk chocolate? ?
Bonbon de Chocolat recently, so you can enjoy more of the hazelnut and almond sense, we increase the amount of praline of hazelnut and almond in
Please come and visit us in the case of coming to your local
I thing the other day, we have carried out also serves as a study on chocolate expo.
This year's expo is already fixing the term "Bean to Bar", realize that the people of interest there has been an increasing number of people to be challenged in a variety of chocolate would be also directed to cacao not only chocolate want did.
Tasting the chocolate of various "Bean to Bar", it was one day I was allowed to study becomes very exciting
In the future, our we want to do my best to "Bean to Bar" chocolate to be able to deliver to you ♬ !

National registered dietitian Goubayashi

 

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