2016年2月21日日曜日

新商品の開発

昨日は新商品の試作をしていました:)



FacebookやTwitterでは味は秘密と言っていましたが、毎回ブログを読んでいる皆様にだけお先にお教えします!!

一つはもう色で分かっちゃってると思いますが、抹茶です。
もう一つはヘーゼルナッツペーストとホワイトチョコを混ぜたものです。
既に店頭に置いてあるものは、ヘーゼルナッツペーストとミルクチョコやビターチョコで味を調整したものです。
今回はホワイトデー限定ということで、ホワイトチョコで作ってみました。

ホワイトチョコって苦手な方が多いと思います。
私もその中の一人なのです(笑)
今回は、そのホワイトチョコ独特の甘さを抑えるためにヘーゼルナッツペーストも自分たちで作り砂糖を少なめにしました。
そしてローストをきっちりすることで、ナッツの香ばしさが引き立つようにしてみました。

これをチョコレートとまた組み合わせていくのですが、完成形はまだもう少し先に・・・


模様を描いてみたり、少し遊びもいれながら・・・♫
こんなのも可愛くて良いですよね
どんな形になるのか今も色々試作中です!


管理栄養士 高橋












It was a prototype of the new products yesterday:)
Taste is secret in Facebook and Twitter, but will teach only ahead of everybody you are reading a blog every time! !
I think you have already found in another color, so this is a green tea flavor.
Another thing mixed with hazelnut paste and white chocolate.
Those already is put in the shop, is what to adjust the taste with hazelnut paste and milk chocolate and bitter chocolate.
This time, that the White Day limited, I tried to make in the white chocolate.


I think there are more good at me white chocolate.
I also's the one of them (lol)

This time, hazelnut paste was also to fewer sugar to make themselves in order to suppress the white chocolate distinctive sweetness.
And by exactly the roast, aroma of nuts tried as look better.
This we go or in combination with chocolate, but the final form yet ... a little earlier


Or try to draw a pattern, ... while putting even a little play ♫
It's may be such to be cute
Now what will in any form is also various prototype in!


National registered dietitan Takahashi

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